Ni är då tappra.

Den senaste veckan:



Har Ronja suttit själv, tryckt i sig massa spaghetti & köttfärssås, badat bara för att det är kul, kommit på hur gåstolen fungerar och tagit sig in i hallen, smaskat på tidningar som låg på pianopallen och blivit galen när hon inte fick tag i blöjpaketet som stod på  golvet. Hon har åkt bil utan ytterkläder vilket verkade vara jätteskönt, hon har ätit smörgåsrån, smakat äpple och hallon och sugit på en morot. Varit med på pokerkväll, låtit mig klä på och av kläder och ytterkläder utan att vakna, blivit klämd av en dragkedja (ajaj vilket dåligt samvete jag fick!) fått handpussar av en hund som väger ungefär 40 kilo mer än henne och tyckte det var jättespännande!





Mamman har försökt underhålla lilla damen, hållit på att bli utesluten ur facket och tackat alla tänkbara gudar att hon ordnade upp det eftersom hon blivit varslad. Hon har insett att vaderna är gigantiska, eller vad tycker ni om den här passformen?:




Pappan har börjat praktisera på ett taxiföretag eftersom han klarade alla prov för taxikortet och nu bara väntar på att få det i sin hand! Han har spelat bort pengar på poker och lagt sig innan klockan 22 på valborg.
           
                    

Hunden har kliat och slickat på såret så det har varit svårläkt men lite jodopax varje kväll verkar ha gjort susen. Hon har blivit utskälld av två intesåsnälla hundar och hanterade det genom att bara sitta och titta på dem.


Katterna har mest bara härjat som vanligt. Lycka till att få en bild på dem...

1 kommentarer:

Emelie sa...
5 maj 2010 kl. 19:05

kram till er alla 3! vad gör ni i helgen? :)/em

Leave a Comment

Back to Home Back to Top VILDUNGE.se. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.