Kom igen nu, bli Buzzador!

 



Jag fick ett mail från Buzzador, de söker småbarnsföräldrar, två olika grupper:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.

Registrerar ni er via DENNA LÄNK är ni även snälla mot mig och ger mig lite poäng, väljer ni att registrera er på annat sätt får ni gärna fylla i mitt användarnamn kirilira för att ge mig poäng.

Buzzador är alltså en sida där du fyller i dina uppgifter och inresseområden. Då och då får du ett erbjudande om att buzza om en viss produkt. Att buzza innebär att du testar produkten, pratar med vänner, bekanta, bloggar osv. om produkten och låter andra testa produkten. Efter en viss tid, som Buzzador gett dig, ska du rapportera in via deras hemsida vad du och de andra tyckte om produkten och om ni har några förslag på förbättringar osv. Det hela handlar egentligen om att du gör reklam för en produkt och i utbyte får du den gratis. Bättre rapporter och ju fler människor du når ut med produkten till och ju fler du rekryterar via din egen länk eller användarnamn = bättre poäng = bättre och fler produkter att testa.

Jag själv (eller ja, Ronja) fick testa Drikki nyligen och den var väldigt uppskattad av både oss föräldrar och av Ronja. Hade vi inte testat den via Buzzador är det inte så säkert att vi köpt någon, så att man själv kan få upp ögonen för produkter man annars skulle ha missat är ju skitbra!

0 kommentarer:

Leave a Comment

Back to Home Back to Top VILDUNGE.se. Theme ligneous by pure-essence.net. Hämtad från Blogghjälp | Bonussidan.